Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praha 2

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

500 Restaurant

Hradčanská

2

1

1

Polední meníčko nemělo chybu

Hovězí vývar s játrovými nočky a domácími nudlemi : nudle nerovnoměrně krájené, takže žádná sériovka, na dně nebyla tuna pepře a chuťově vynikající a silná. Domácí malinovka také dobrá.

Šťavnatá vepřová roláda s hříbkovou nádivkou, smetanovou omáčkou a bramborovými šiškami - i na můj vkus trochu slanější, ale jinak dobré.

Obsluha je velmi milá, a i při fofru jaký tam mají je usměvavá a ochotná. Restaurace plna švarných milých číšníků, dobrého jídla  a malinovky….co víc si přát.  

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Ambroisie Praha 1

http://www.ambroisie.cz/

1

1

1*

Dnešní návštěva restaurace byla překvapivě milá a příjemná. V rámci Chřest Festivalu ( http://gastroahotel.cz/rubriky/novinky-z-gastronomie/v-praze-a-brne-probehne-5-rocnik-festivalu-chrestfest-2015/ ) jsme vybraly záměrně tuto restauraci v centru Prahy. A za sebe mohu říci, že jsem nebyla zklamána. Čistá restaurace, oddělený nekuřácký prostor, velmi příjemné posezení. Personál naprosto profesionální, příjemný, ochotný a v obraze o tom, co podává na stůl (a to včetně vín). Jídlo, i když jsem měla z "chřestových hodů" trochu obavy, tak dopadlo skvěle. Předkrm: Grilovaný zelený chřest na listech míchaného salátu se sušenými rajčaty a jemnou holandskou omáčkou. Hlavní chod: Jehněčí kotletky pečené s čerstvými bylinkami v mandlové krustě servírované s chřestovým rizotem. A na závěr moje největší obava:  Domácí sorbet ze zeleného chřestu a limetky zdobený kandovanými hlavičkami zeleného chřestu. Obavy byly zbytečné. Holandská omáčka byla velmi dobře ochucená, jehněčí kotletky byly přesně dle mého přání, na které se servírka neopomněla zeptat – takže propečené , měkké a skvěle ochucené. Z počátku se mi zdálo rizoto mdlé, ale po několika soustech jsem mu nejen přišla na chuť, ale velmi mi zachutnalo. Jemné, chutné. Domácí chřestový sorbet jsem si opravdu neuměla představit, ale to co nám bylo naservírováno nemělo chybu. Příjemné, osvěžující,  chuťově velmi vyrovnané. V podstatě  neshledávám chybu.  I způsob naservírování byl na úrovni a jak jsem zmínila, vše podtrhla příjemná fundovaná obsluha. Rozhodně doporučuji. dlouho jsem nedala jedničku s hvězdičkou obsluze. Ale tady si jí rozhodně zaslouží!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Culinary Aroma  OC Harfa

1

1

1

 

Hovězí kýta s křenovou omáčkou a Karlovarskou nádivkou

Křenovou omáčku mám moc ráda, ale ne všude mi chutná. Tady byla vynikající, křehké masíčko a výborná nádivka. Personál velmi milý, ochotný a profesionální. Na to, že je restaurace v obchodním centru, tak si myslím, že by si zasloužila i lepší místo. Nicméně, dnes mě zachránila od smrti hladem a ještě jsem si pochutnala. Takže palec nahoru - doporučuji.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Ristorante Splendido Hotel Galaxie Praha 6

1

1

1

 

Část Prahy kterou neznám a kdybych tam neměla školení ani bych se tam nedostala. :D Ale .... ... o dost bych přišla. Restaurace je velmi útulná, čistá a obsluha velmi milá, příjemná, profesionální.  To mě okouzlilo na první pohled. Probrala jsem si jídelní lístek a rozhodla jsem se pro panenku na grilované zelenině, hranolkách, tatarce a následně palačince s ovocem a zakysanou smetanou. Maso měkké, dobré, zelenina čerstvá, jemně ochucená, tatarka VLASTNÍ A VYNIKAJÍCÍ!  Jak maso tak hranolky nebyli vysušené. Přesně akorát. Palačinka byla s čerstvým ovocem a moc dobrá. jako sladká tečka vynikající. Žel jsem nevěděla, že po školení, bude ještě večeře. Takže jsem měla druhé teplé jídlo na což nejsem zvyklá. chudák číšník z oběda mě vyfasoval znovu. Ale musím říct, že celý personál byl velmi sympatický a v přístupu k zákazníkovi profesionální.  Večeře byla složena ze tří steaků : kuřecí, hovězí, vepřové. Možná bych ještě něčím  maso dochutila, ale všechna tři byla měkká a dobrá. Hranolky se od odpoledne nezhoršily a sosík byl opravdu moc dobrý. Jen bych ho asi uvítala víc. Jedinou připomínku bych měla k příborům. Přimlouvala bych se aby v tak dobré restauraci ke steakům dávali steakové nože, které přeci jen nepotřebují takovou hrubou sílu na ukrojení masa. Ale celkový dojem byl nejen dobrý, ale poměrně se přibližoval nadšení. Trefili se mi do chutí a servis byl příkladný. Takže doporučuji.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

MAT

Karlovo nám.19 Praha 2

2

4

2

Kuřácká restaurace, nebo spíše filmový klub,  Domácí citronová limonáda - pro mě  ... kohoutková voda s citronem. Plusem je točená dobrá kofola. Obsluha je velmi příjemná a sympatická. Prošedivělý vousatý číšník byl pozorný, reagoval ihned na  nádobí na stole i na naše přání. V tomto směru příkladné zařízení. Rozčarováním bylo jídlo. Naprosto průměrné. Sad jen  kromě domácí tatarky. Ta byla opravdu vynikající,  ale celek nezachránila. Bramboráčky: jejich původem si nejsem jista, ale nechci kuchaři křivdit. Krkovička byla opravdu vydatně prorostlá, ale naneštěstí ne všude propečená. Obalena ve vajíčku s nánosem cibulky a dvěma osmaženými plátky slaniny. Možná dobrý nápad, ale mě nezaujal. Poměrně dost soli a to i přes to, že sama solím docela dost.  Panenka na zelenině s opečenými bramborami, taky bez švihu. Panenka sice měkká, ale zelenina pod svíčkovou (mrkev, celer, petržel ), kde si opět netroufnu tipovat, zda se jednalo o mraženou směs, nebo pracný výtvor kuchyně. Opečené brambory byly vařené brambory hozené na pánev.  Jak hezky vypadal jídelní lístek, tak nehezký byl konečný  dojem. i přes snaživou obsluhu, čistotu a domácí tatarku by nebylo vůči podstatně lepším kuchyním abych dala víc bodů.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U vodárny

Korunní 75, Praha 2

2

5

5

Jeden bod dávám jen za to, že je to nekuřácká restaurace.

Když jsem jela kolem, zaujal mě nápis: "nekouříme"  Tím ale příjemná překvápka končila. Měl mě varovat už vstup. Nikdo nereagoval, když jsem pozdravila.

Stoly byly rezervované a jen v přední části, kde jsem zasedla ke stolu pod TV a za zády okýnko na špinavé nádobí. Skvělá poloha. Ostatní stoly byly zabrány. U jednoho seděla číšnice (respektuji - taky musí jíst) u dalších dvou byli štamgasti.

Výčepní přes stůl se servírkou houkl co chci. Protože mám ještě dostatek sebeúcty, ignorovala jsem to. Nezbylo mu než ke mě dojít.  Na otázku, co chci, jsem řekla, že jídelní lístek a colu (nechtěla jsem riskovat, že by při cestě navíc mohl zkolabovat)  Bylo 15:30. Denní menu mají do 16. Protože mám ve zvyku před návštěvou restaurace  shlédnout jídelní lístek, abych věděla do čeho jdu, docela jsem byla natěšená. Chyba. dostala jsem jen A4, proškrtanou a bez obalu. No... proč ne. Vybrala jsem si krůtí maso po provensálsku. 

Jediné, co mělo na talíři chuť bylo rajče a zelí.  Maso bylo naprosto vysušené a téměř do křupava opečené.  Omáčka, kterou bylo maso přelité - naprosto bez chuti a nezachránila to ani slánka na stole. Kdybych byla paranoidní maso bych klasifikovala jako rozklepaný, vysušený kuřecí stehenní řízek. 

Velké zklamání.

Nejsmutnější na tom byl asi přístup obsluhy. Štamgasti je evidentně uživí, protože o nové hosty nejeví zájem. Za mne absolutní propadák.  Přeji jim alespoň věrné štamgasty, protože já se rozhodně vracet nebudu. Nemám pocit, že bych jim chyběla.  

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Orlík

Masarykovo nábřeží 10, Nové Město, Praha 2

1

1

2

 

Restaurace naproti Mánesu s cenami, které jsou dostupné.  Příjemné, čisté prostředí, oddělení kuřáků a nekuřáků. Obsluha je velmi milá. Číšník byl snaživý a vstřícný, ale  doporučila bych mu, aby nespoléhal na paměť a objednávky si zapisoval, předejde tím zapomenutým  položkám. O pití jsem se připomněla, ale žel domácí štrůdl, který mi sám nabídl se ztratil v davu.  Na druhou stranu například to, že byl všímavý a podal nám příbory, které byly přes celý stůl oceňuji. Celkem s obsluhou jsme byly tedy spokojené.  Příjemným "předkrmem" byly  houstičky s bylinkovým máslem.  Nevím, zda houstičky pekli sami, ale byly vynikající a rozhodně domácí. Pokračovaly jsme v jídlojízdě. Takže: domácí, opravdové, nefalšované bramboráky, domácí tatarka. Už za to mám chuť dávat nejvyšší počet bodů. Já jsem měla vepřovou panenku plněnou šunkou, sýrem a  drůbežími játry.  Velmi dobré. Další byla panenka ve slaninovém kabátku s hranolky - maso šťavnaté, měkké. Pečené brambory třetího strávníka byly naprosto (cituji)  "famózní". Šťávy byly rozličné, takže žádný neutrální maggi zázrak. Palačinka byla domácí a světě div se: ovoce v palačince bylo čerstvé!!! Žádný kompotovaný mišmaš. Škoda šlehačky ve spreji. Ale i tak to bylo vynikající. Palačinka silná akorát. Já si dala broskev v karamelu s borůvkami.  Karamelem si nejsem jistá, protože byl dost řídký, ale jako kupovaný mi nepřišel.  Takže za sebe rozhodně doporučuji! Jídlo vynikající, obsluha s malými nedostatky též.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Na Kovárně

Kamenická 17, Praha 6

2

3

3

Prostředí je pěkné a musím říci, že i překvapivě čisté. Ačkoliv je tam mnoho různých "záhybů" nezahlédla jsem ani jednu pavučinu.  Po té co si mě všiml poměrně sympatický mladý muž (jak jsem pochopila obsluha pípy), udivilo ho, že nemám vybráno. po vysvětlení, že opravdu nevím z čeho vybrat, neboť mi nebyl nabídnut jídelní  lístek, přinesl pomačkanou, tužkou pokreslenou  A4, kde rovnou vyškrtl jedno jídlo cca z pěti. Bylo po 14,30 tak to i chápu, ale kultura jídelního lístku neslibovala  zrovna skvělé zážitky. Vybrala jsem si patrně vepřovou roládu s bramborovou kaší . Bramborová kaše nebyla a tak jsem souhlasila - i když zklamána - s přílohou vařených brambor a k pití malinovku.  Malinovka klasická, porce jídla obří. Brambory však byly studené a jen místy vařící..... Maso bylo poměrně dobré i náplň a šťáva, ale v podstatě průměr, nic co by mě mělo oslnit. Ráda bych něco ochutnala ze stálého jídelníčku, ale ten mi nabídnut ani nebyl. Jiné restaurace nabízejí sice denní menu, ale je možné si vybrat i ze stálého jídelního lístku. Ale nechávám otevřená vrátka pro další hodnocení a šanci zvýšit hodnocení. Třeba příště....  

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Stereo Restaurant Ovecká 26 P7

1

1

1

Krůtí lasagne/ jemné ragú z drcených tomat s krůtím masem, sušenými tomaty, česnekem a bylinkami, prokládané těstovinovými pláty, zapečené bešamelovou omáčkou s parmezánem, sypané lístky rukoly >>> tak to byla mňamka jak má být. Skvěle dochucené, ani bešamel mi nepřišel jako "pytlíkový od Vitany" . Kousky sušených rajčátek na mě vykukovaly v každém kousku. Zkrátka i na obyčejném jídle se dá pochutnat a mít v bříšku jako v pokojíčku. Obsluha je velmi příjemná a ochotná. Hosta si všimne hned a také hned reaguje restaurace je vkusná a velmi čistá. Stoly udržované.  Nemám po první návštěvě připomínek. Byla jsem potěšena.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

POLO JanaŽelivského 35 Praha 3

3

2

3

1

3

2

Slyšela jsem na restauraci samou chválu tak jsem se těšila, ale přišlo velké rozčarování. Jeden jídelní lístek na stole, příbory „hrabalky“, nemají ani párátka. Kuře, které jsem si dala bylo naprosto bez chutě, sosík byl jen rozředěné maggi. Jediné co tam mělo chuť byla KUPOVANÁ tatarka.

------------------29.3.2015Tak jsem dala druhou šanci a nelitovala jsem.  starý zážitek zapomenut. Obsluha byla velmi milá a ochotná, Sborové dobrý den potěšilo stejně jako rychlost s jakou jsme byly obslouženi. Obsluha nezapomíná na úsměv a profesionální přístup. Naprosto bez připomínek. Prostředí velmi čisté. Jídlo - krkovice s fazolkami a slaninou a šťouchané brambory: maso bylo naprosto vynikající.  Šťavnaté, měkké, vynikající.  Fazolky se slaninou byly chuťově opravdu dobré, jen mě trochu zarazilo, že byly skoro studené. Ale... chuť i tento nedostatek vynahradila. Trochu zklamáním byly šťouchané brambory, ale.... může to být jen můj soukromý dojem.  Druhé jídlo byl losos se zeleninou a kolegyni velmi chutnal. Když jsem se tak rozhlédla kolem jsem si jista, že jídlo je tu opravdu velmi dobré a nejsilnější stránkou budou žebírka a podobné dobroty.   Takže rozhodně body zvedám. Dobrá práce!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Mona Lisa, Opletalova 32 Praha 1

1

1

2

Jsem na rozpacích.  Restaurace je malá a útulná. Po počátečním pomalém rozjezdu, kdy si nás číšnice nevšímala a obsloužila stoly, co přišli po nás jsem chtěla strhnout automaticky body a posléze i odejít. Když nás konečně zaregistrovala, byla opravdu velmi milá, ale pití nenabídla až k jídlu. Nu, musím uznat, že tam byla sama a tak to asi nemá jednoduché.  Prostředí je čisté a příjemné.

Výběr jídla je pestrý, ale nijak přeplácaný ani předražený. Polední hotovky za 88-99kč není tak špatné na centrum Prahy.  Získali si mě opravdovou domácí vynikající tatarkou. Dala jsem si plátky vepřové panenky s kuřecími játry na cibulce.  Masíčko bylo měkké, šťavnaté a i játra byla vynikající a vůbec ne vysušená. Na můj vkus trošku ostřejší sosík (což v jídelním lístku nebylo uvedeno). Ale jinak jsem byla velmi spokojena. Nicméně,.... nedostatky v úvodu mi zatím nedovolí dát větší ohodnocení.  Ale jídlo rozhodně doporučuji!

 

RESTAURACE

poprvé v historii hodnocení dávám TOP 1***

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pepe Lopez

http://praha.pepelopez.cz/

1***

1***

1***

Dnes jsem poprvé navštívila mexickou restauraci. Nebudu se tajit tím, že jsem v tomto směru "nepolíbena"  a tak se chvílemi moje návštěva podobala totalitnímu zájezdu JZD Horní Dolní v hlavním městě. Začnu od začátku: Když jsem rezervovala stůl, nejen že mi pán nabídl automaticky rezervaci kuřáci/nekuřáci. Ještě mi stihl  říct, že se těší na mou návštěvu. A po dnešním zážitku bych mu to i věřila.

Už jen vstup, kdy Vám někdo otevře dveře, uvede vás ke stolu -  je hned znát jiný "level" podniku. Ten "Váš" číšník/číšnice má jmenovku....to  je mi velmi sympatické.  (pochvaly a stížnosti pak lze adresovat přesně) Náš číšník Filip a číšnice Michala byli nejen velmi sympatičtí, ale velmi ochotně nám jako neznalcům poradili, doporučili - zkrátka pomohli a byli plně k dispozici po celou dobu naší návštěvy.  Jsem v tomto směru dost přísný kritik, ale tahle obsluha neměla chybu. Stále k dispozici, přitom nijak neobtěžovala přílišným vtíravým zájmem, dokázala zažertovat i se s námi zasmát.  Nedala nám najevo, že bychom byli na obtíž nebo méněcenní, jako "neználci". Už jen to bylo velmi sympatické.

Poté přišlo jídlo... tedy přišlo.... ono to ta opravdu vypadalo. Velké tácy s nožičkami. Myslím, že personál nemusí chodit do posilovny.

Jídlo:  FAJITAS DE RES            

jemně marinované jihoamerické hovězí zadní 200g, restovaná zelenina, salsa pico de gallo, guacamole, zakysaná smetana, sýr cheddar, fazolový krém pšeničná tortilla

FAJITAS DE CERDO                

jemně marinovaná grilovaná vepřové panenka 200g, restovaná zelenina, pšeničná tortilla, salsa pico de gallo, guacamole, zakysaná smetana, sýr cheddar a fazolový krém

TACOS DE RES

3 domácí kukuřičné tortilly plněné mletým hovězím masem 150g, cibule, sýr, ledový salát, rajčata, fazole, sýr feta

CHURROS CON FRUTA Y CHOCOLATE

tradiční smažené skořicové copánky s ovocem a pravou belgickou čokoládou

SOPAPILLA TARTA DE QUESO CON HELADO DE CACTUS

 tvarohový dort s kaktusovou zmrzlinou

 ANI JEDEN CHOD NEMĚL PRO NÁS CHYBU!  Maso vynikající, zelenina skvěle udělaná, ochucená, Tacos vynikající. Ale úplné nebe pro žaludky byl moučník Churros. Teplé, smažené, vynikající skořicové copánky s čokoládou se rozplývali na jazyku a opravdu nás uváděli do extáze.

Zájem vedení o spokojenost zákazníků je vidět i s v tom, že každý má možnost se už v restauraci vyjádřit k obsluze, jídlu....atd. 

Zvláštní dík patří opravdu obsluze, která nejen že měla s námi trpělivost a pomohla nám s veškerým výběrem, ale opravdu věděla o čem mluví a byla vysoce profesionální, přesto lidská. Velmi, velmi vzácná kombinace.

Ceny jsou možná trochu vyšší, ale kvalita a množství tomu opravdu odpovídá.

Pro mě je to TOP zážitek a opravdu včele doporučuji.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Old Prague

Palladium

1

3

2

 

Dnes jsem jí navštívila po poledních meníčkách, kdy už nebylo nikde ani živáčka. Musím uznat, že restaurace je čistá, personál poměrně příjemný a obsluha rychlá. Dala jsem si klasiku KVZ, ale docela jsem byla zklamána. Bramborové knedlíky byly dobré i teplé, ale houskový se kvalitou dostal pod kupovaný knedlík z jakéhokoliv supermarketu a hlavně byl studený.  Zelí bylo opravdu kyselé, ale to spíš konstatuji, protože mám raději sladší "moravskou" verzi než překyselenou "slovenskou". Jen masíčko nemělo chybu, protože bylo jemné a dobře ochucené.  Nerada bych si dělala konečný úsudek po první návštěvě. Ale větší hodnocení opravdu zatím nemohu dát. Ještě se vrátím a věřím že . se body třeba vyhoupnou o nějakou příčku výš.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Crepérie U Slepé Kočičky

Milady Horákové 38

1

1

1

dnes jsem se vysílena prací a náporem virů poletujících kolem mě plazila po třídě Milady Horákové. Jsouc kočičí fanoušek už jen název této restaurace mě vždy přitahoval. Dnes jsem se tam tedy konečně zastavila. Na doporučení níže jsem si dala  cibulačku. Nevím jak má pravá cibulačka chutnat, ale ta co dělají u Kočičky je moc dobrá a s kozím sýrem je to pohádka. Hodně mile mě to překvapilo. Protože jsem alergik na všechno možné, nechtěla jsem riskovat a poprosila jsem velmi milého a ochotného číšníka, zda by mi mohli místo pohankové palačinky udělat slanou palačinku ze sladkého těsta. Ta kombinace  sladkého těsta, listového špenátu, vajíčka a slaniny s cibulkou.... jen to píšu a ještě slintám... byla zkrátka vynikající. Chutnou krmi jsem zapíjela malinovkou a svět mi najednou přišel o moc  lepší - v bříšku jako v pokojíčku. co víc si přát, než skvělé jídlo a milou obsluhu. DOPORUČUJI!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Na staré Ráně Praha 9

2

2

2

Pádíc na finanční úřad jsem se hladovějíc zastavila v nejbližším zařízení, které jsem potkala. Světlá, prostorná a na první pohled čistá restaurace mile překvapila.  Ovšem... nesmíte zvednout oči. Nánosy prachu a pavučin na lustrech a kabelech vedoucích k nim mě zrovna nenadchly, zvláště když si člověk uvědomí, že sem tam foukne nějaký ten průvan a to co je nahoře je rázem v jídle. Děsná představa. Obsluha byla velmi milá - pozdravila, zeptala se hned na pití, popřála dobrou chuť i úsměv přidala.  Čepovaná malinovka potěšila - ale klasika dodavatel. Vepřový řízek z kotlety byl dobrý, měkký a šťavnatý. Zato brambory studené, suché a bez chuti. (trocha másla by se nenašla?) Se vzhledem se nepářou - prostě jídelna. Sumasumárum: na oběd proč ne, ale jen když zase pojedu na finančák, což je jednou do roka.  Hospoda co neohromí ani neurazí a stálé klienty vždy najde. PS: strašně se mi líbí stoly. To je fakt super nápad a dobře se udržují.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Želivárna

Praha 3

1

1

1

Restaurace je velmi čistá a příjemná. Obsluha si Vás všimne ihned a také se Vám hned s úsměvem věnuje. Sice se hned nezeptala na pití, ale to je pro mne  už po zážitcích jinde detail. Vybrala jsem si domácí malinovku a svíčkovou s karlovarským knedlíkem. Kdo by čekal, že přinesou točenou přeslazenou limču od nejmenované firmy - krutě by se mýlil. Doporučuji zvláště v létě. Domácí sirup, kusy malin a led vykouzlí jednoduchou ale osvěžující chutnou limonádu. Svíčkovou by neudělala lépe ani moje maminka. Ať tam "vrazil" kuchař cokoliv, rozhodně práci neošidil. Masíčko se jen rozpadalo.  Jediné co bych trochu pozměnila je můj dost neoblíbený "příborník hrabalák" na stole. Ale vzhledem k opravdu velmi milé obsluze a  vynikajícímu jídlu i pití nebudu nic strhávat, protože by si to personál nezasloužil,

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kobyla

Praha 8

1

1

1

Co napsat po dnešní návštěvě ...  Prostředí je opravdu moc hezké. Nápad s využitím obyčejných věcí jako jsou flašky je super. Obsluha, která se nás ujala stojí za zmínku. Nejen sympatický muž, ale velmi ochotný i k neobvyklým přáním - jakou byla neperlivá voda s kávovou lžičkou (potřebovala jsem si vzít léky). Nabídka pití ihned, trpělivost s naší nerozhodností co si z lákavé nabídky vybrat.  Oceňuji i to jak se o nás číšník staral po celou dobu návštěvy. Nevtíravě a přitom byl stále k dispozici,  ochotný a s úsměvem. Sborové "nashledanou" bylo jen tečkou, která vypovídá o obsluze.

Jídelní lístek přehledný a nepřeplácaný. Alespoň mě vyhovoval. Pivo dle odborníka  je vynikající.  Jídlo - to snad ani nelze komentovat. Prostě ho běžte ochutnat. Potěcha oka i žaludku.  Zkouška ohněm - palačinka také dopadla na výbornou. Možná bych ocenila v palačince spíš čerstvé ovoce nejen obří kusy  konzervovaných jahod a ananasu, ale jako sladká tečka to nebylo vůbec zlé. Dokonce i šlehačka mi připadala "totalitně" známá - sifonová šlehačka. Rozhodně se neroztekla hned na talíři na neforemnou kaši.

Masíčko měkké a šťavnaté, smažená játra pro mne na výbornou stejně jako tatarka.

I když je to kuřácké prostředí, musím ocenit, že jsem neodcházela "vyuzená" a kouř jsem skoro vůbec necítila.

DOPORUČUJI!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Na Hradčanské

Milady Horákové P6

1

1

1*

Opravdu milé překvapení. Začnu odzadu. I když je to kuřácká restaurace, v době oběda od 12-14 je nekuřácká. To je sympatické.  Prostředí je čisté a příjemné. Uvítalo mě téměř sborové : „Dobrý den“.  Obsluha je opravdu velmi příjemná, milá, ochotná, jídlo servíruje s úsměvem a přáním dobré chuti. Po jídle  se neopomene zeptat, jak chutnalo a položit dotaz na další přání. Po hodně dlouhé době hodnotím obsluhu opravdu vysoce. Myslím, že by mohli pořádat školení pro mnohé kolegy . A dostávám se …. k  jídlu. Nabízí se výkřik „mňááááááááám“. Opravdu velmi dobré. Potěšila mě malá miska okurkového salátu ve kterém nebyla lžíce pepře a skvěle osvěžil.  Kuřecí roláda plněná faší z drůbežích jater, s mačkaným smetanovým bramborem a okurkovým salátem.  Pochutnala jsem si. O kvalitách kuchaře nemám pochyb.  Rozhodně doporučuji! Nebyla jsem tam naposledy.  

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U KOZLA

Želivského, P3

2

3

2

Typická hospůdka, která si na nic nehraje. Jídlo je lepší průměr. Obsluha je velmi příjemná, rychlá, operativní... zkrátka bez připomínek. Cola žel vyšumělá (opět rozlévané z platu?) Super je naprosto oddělený prostor pro nekuřáky. Trochu mě na jídelním lístku zarazilo, že cena pití je uváděna za 0,1 l - automaticky se stejně dává 0,3l.  Jinak příjemná hospůdka. Bezpochyby má své "štamgasty".

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U kaštanu

Spojovací, Praha 3

1

1*

1

Musím uznat,  že tato restaurace má něco do sebe. Obsluha je velmi milá a vstřícná. Sice jsem původně chtěla ochutnat něco "hovězího" (líčka nebo klasik svíčkovou), ale hovězí došlo a bylo v přípravě. Nezbylo než vybrat něco jiného. Rozhodla jsem se pro kuřecí steak s čerstvým listovým špenátem a grilovanými cherry tomaty, domácí tatarkou a hranolky. Jídlo v podstatě "jednoduché". O to víc mě překvapilo, jak se dá i jednoduché jídlo skvěle připravit a tím nemyslím jen potěchu oka, ale i chutě. Šťavnaté měkké kuřecí maso, skvěle ochucené, velmi dobře ochucený listový špenát s cibulkou. Domácí tatarka taky  nezklamala a jen podtrhla mé nadšení. Restaurace je čistá, příjemná a z větší části nekuřácká. Trochu mě nevyhovuje tento typ uspořádání stolu, které moc nezaručují soukromí. ale i tak se dá vybrat nějaký stůl, který i toto splní. Kdybych dala 5 zpychli by.  Ale mají na co být hrdí. Ale na to hovězí si tam stejně dojdu!

photo0027.jpg

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Matějíčků

Náplavní 5, Praha 2

2

1

1

Příjemná obsluha, dobré menu a dobré jídlo (dle odborníků i dobré pivo) Pro mě zase úžasné topinky se skvělou pomazánkou. Smrděla jsem česnekem ještě dva dny. 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Na Křižovatce

Vinohradská 149

Praha 2

2

2

2

Dobré jídlo v příjemném prostředí za rozumnou cenu. Ale že by zanechalo nějaký výrazný zážitek nebo dojem.... ale zajít na oběd-proč ne.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Černínů

Mladoboleslavská 224

Praha 9 - Vinoř

1

1

1

Opravdu velmi chutné jídlo, čisté a hezké prostředí. Na jídle si dávají záležet.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

POJA Seifertova 995 Praha 3

2

2

3

Obsluha si telefonovala a SMSkovala, na jídlo se čekalo dlouho. Kdyby sem tam utřeli prach, restauraci by to pomohlo. WC menší než ve vlaku. Jídlo – tlusté slané kotlety. Palačinka za trest. Doufám, že měli jen slabou chvilku.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pizza Colloseum KORUNA Praha

1

1

1*

Řetězec Colloseum obecně je pro mne zárukou kvality jídla, pěkného prostředí a velmi vstřícné obsluhy. Specielně zde v Koruně mají vynikající zmrzlinové poháry. Filozofie tohoto řetězce je opravdu o kvalitě a hlavně o vstřícnosti a úcty k zákazníkovi.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

ZRUŠENO

Nemesis Koněvova 120 Praha 3

2

1

1

Žel malý prostor a kuřácké prostředí, ale pokud se chci opravdu dobře najíst, přetrpím to. V létě je to lepší o venkovní zahrádku. Obsluha se dost střídá, ale na výrazné nedostatky jsem tam nenarazila. Když jsem tam chodila s rukou v sádře byli velmi milí a dokonce pan kuchař mi maso vždy nakrájel a připravil porci tak, abych mohla jíst jednoruč. Jídla (ať to dělají jakkoliv) – nejsem pan Pollreich - jsou velmi chutná a nikdy se mi nestalo, že by jídlo zklamalo.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U staré Pece Olšanské n. 8 Praha 3

3

4

4

Obsluha příšerná, palačinka se zmrzlinou – příšerný zážitek. Evidentně kupovaná, chlazená a v mikrovlnce málo ohřátá. Budu doufat, že to byl ojedinělý zážitek, ale nemám odvahu tam znovu jít.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kabinet J.Želivského 10 Praha 3

2

1

2

Odděleni kuřáci nekuřáci, příjemné prostředí a chutná jídla, ale obsluha bez úsměvu a při popletení objednávky se nejsou schopni ani omluvit. Myslím, že větší úcta k zákazníkům by neškodila.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

ROŽMITÁLKA Koněvova 85 Praha 3

1

1

1

Jídlo vynikající, vlastní domácí malinovka. Dezerty moc neumí. Milá obsluha. Problémem je myslím, ale strašně velký jídelníček. Obávám se, že na kvalitě to asi bude časem znát. Některá jídla musí chutnat podobně ne-li stejně.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

La Corte Na Poříčí44 Praha

1

2

3

Nekuřáci, obsluha bez jakéhokoliv výrazu a zájmu. Jídlo dost maštěné.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

OLŠE Olšanské n. Praha 3

2

1

3

1*

1

1

Obsluha rychlá, milá ochotná. Přes poledne nekuřácká restaurace. Jinak kuřácká. Jídlo mě zklamalo. Znojemská byla překyselená a přesolená, ale maso měli křehké a vynikající. Ale jídlo to žel nezachránilo. Myslím, že to byl jednorázový úlet, nemyslím, že bych se tam bála jít znovu. Každý den se zkrátka nedaří.

Dala jsem restauraci další šanci (2014). Jídlo je vynikající, obsluha rychlá jak blesk a ještě stíhá být milá. V podstatě v žádné další návštěvě nemohu mít žádné připomínky. Vždy mi chutnalo a vždy jsem byla spokojena i s přístupem personálu

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Radniční sklípek Preslova 4 Praha

1

1*

1*

Skvělé jídlo, abnormální porce, přijatelné ceny. Odsávání je skvělé, takže ani kuřáci mi moc nevadí. Jídlo je naprosto dokonalé, české, kvalitní. Obsluha je ochotná a „domácká“ Rozhodně doporučuji!!!!!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kellyxír Jánský vršek 8, Praha

2

1

1

Malá rodinná zapadlá restaurace. Vzhledem k tomu, že se nachází v turistickém centru v podhradí Pražského hradu, ceny jsou dobré i pro Čecha. Čepovaná limonáda, velmi dobrá česká kuchyně.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Dejvická sokolovna

Dejvická 2, Praha 6

2

1

1

Klasická hospoda III cenovky, ale s vynikajícím jídlem, milou a rychlou obsluhou.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U tří trojek

Roháčova 19, P3

1

1

3

Prostředí je poměrně pěkné, nekuřácké. Jídlo bylo nad očekávání dobré a pokud tatarka byla kupovaná, pak mě dokonale napálili, protože byla vynikající. Stejně tak jídlo a široké hranolky – což bylo velmi milé překvapení a vítaná změna. Trochu to pokazila Cola rozlévaná z „plast flašky“. Co ale nešlo přehlédnout byl personál. Bez zájmu, výrazu, a bez pozdravu. Když si vzpomenu na kolegy, co i v největším náporu „poledního menu“ neopomenou pozdravit a poptat se jak chutnalo či prohodit alespoň nějaké to slovo, pak tady, kde byly v podvečerním provozu obsazeny tři stoly – lituji, ale body musí dolu.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Domažlická jizba

Praha 7

3

1

3

Tato restaurace je plna rozporů. Jídlo je vynikající a snad nic se mu nedá vytknout. Ale žel ho musíte konzumovat v zakouřeném prostředí s naprosto neprofesionální obsluhou. Pominula bych to, že se znuděně vybavují na celou restauraci. Ale pozdrav, neřkuli úsměv aby zákazník pohledal. Apatie a nezájem jsou nepřehlédnutelné. Možná by majitele měli zvážit výměnu personálu, nebo alespoň jeho důkladné proškolení. Nejen jídlo dělá gastronomii. Ale po hodnocení směrované k vedení podniku mě mile překvapila reakce vedení a její zájem o zpětnou vazbu. Uvidíme, nevzdávám to. Navštívím je znovu.

20.2.2015 ---------------Dodržela jsem slovo a vrátila se. Nebyla jsem sama aby byl pohled nepředpojatý. Tak: v prvé řadě se omlouvám  ještě jednou personálu. I když není dokonalý, tak je velmi rychlý a zákazníků si opravdu všímá. Protože spolustolovník má oči všude, tak stojí za zmínku i to, že restaurace je velmi čistá a nikde (ani na parapetech oken) nebyl nalezen prach a stoly čisté. K jídlu jsem neměla výhrady ani minule. Tentokrát jsem hlavnímu chodu  přidala i zákusek (na tom se leckdy pozná jaká je kuchyň). Přiznávám, že to nebyl můj šálek kávy, ale  to si myslím je spíše věc chutí jednotlivce než nějaká výrazná neschopnost kuchaře. Ani štrůdl ani borůvkový maxiknedlík nás neuchvátil, ani nijak výrazně nepohoršil. I když jsem vysazena na šlehačku ze spreje tak v takovéto restauraci, která si na nic nehraje bych ani domácí asi nečekala. Jídelní lístek se mi moc líbil, protože je přehledný a není přeplácaný zbytečnostmi. Takže vcelku - hodnocení zvedám. Česká hospoda, co si na nic nehraje, patří hlavně svým "štamgastům", ale kde ani náhodný návštěvník nebude zklamán.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Pomníku

Praha

2

2

2

Průměr III. Cenovky. Jídlo není špatné. Kuřáci jsou odděleni, což vždy oceňuji. Co opět musím kritizovat je personál. Bez výrazu, úsměvu, pozdravu. Není to podnik, kterému bych se do budoucna vyhýbala, ale rozhodně nebude patřit k oblíbeným. Po dlouhé době jsem také viděla staré dobré papírové rukou psané a odškrtávané účtenky.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pizza Parking

http://pizzaparking.cz/

nehod-noceno

1

1

Pizzu moc nemusím. Jen když vyslůoveně na ní mám chuť. Ale pokud někde, pak tady neodolám. Je to „jen“ stánek, ale Pizzerie by se mohly učit. Chutná, velká za rozumnou cenu. Výběr tak akorát, abychom se v nabídce neztratili. Okraje které dost často zůstanou pro nepoživatelnost v krabici nebo na talíři tady nikdy nenajdete. Žádné tvrdé, vyschlé okraje. Celá pizza skončí ve spokojeném bříšku.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kolkovna

http://www.kolkovna.cz/

1

1

1

Personál je rychlý, příjemný a jídlo mě nikdy nezklamalo. Co mi vadí (ale provozovatel z toho musí být nadšen) je přeplněnost prostor. Obdivuji personál, protože to někdy vyžaduje notnou dávku gymnastiky a artistických kousků mezi stoly. Prostředí je ale jinak velmi pěkné a českou kalsiku umí také velmi dobře.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kavárna Slávia

http://www.cafeslavia.cz/

1

1

1

Je to klasika. Dýchá na Vás skvělá atmosféra, personál je na vysoké úrovni. Jídlo chutné.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pavaon - Žižkov

http://www.pavaon.cz

1

4

4

Navštívila jsem jí 4x ve snaze zlepšit si mínění. Ale nepovedlo se. Neochotný personál, jídlo, ve kterém se vyskytovali zbytky jiného jídla a nebon eidentifikovatelné předměty a tudíž jsem neměla ani chuť v jeho konzumaci pokračovat. Objednávky pokaždé zmatené. Kdyby to bylo jednou řekla bych „neměli den“, ale takhle mě už opravdu neláká to zkusit znovu. A je to škoda, protože prostředí je velmi pěkné.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Česká hospůdka na radnici

http://www.hospudkanaradnici.cz

1

1

1

Místo, které mě nikdy nezklamalo. Ani jídlem, ani personálem. Vynikající jídlo,

rychlá a ochotná obsluha. Patří asi k mým nejoblíbenějším a nejlépe hodnoceným.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 102494
Měsíc: 4111
Den: 60