Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praha

 

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

MERKUR

Praha 8, Hejdukova 

2

2 2

Prostředí čisté, personál celkem příjemný. Tatarku bych typovala domácí. Hranolky a krokety OK. Porce velké. Špiz nebyla žádná bomba co by mě položila na lopatky. Ale byl dobrý i když místy hodně propečeny. Co byl propad byl.hamburger. propečený až spálený, přesoleno. Pro mne nepożivatelne. Zbytek dobry. Nicméně to opravdu pokazilo dojem. Tak snad příště

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Bronců, Praha 8

2

2 3

 Narazila jsem na ní náhodou. Uvnitř byla nekuřácká což mě vždy potěší. Obsluha průměr, jidlo dobré, ceny přijatelné. Na polední menicko dobrá volba. Knedliky dobré, maso vynikající. Byla jsem spokojená.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

MEZE

Karlínské nám. 6, Praha 8

1

1 1

 Byl to zážitek. Přiznám se, že mořské potvory nemusím, ale zkusit se má všechno. Olivy byly vynikající. Boulabaise byla také vynikající. Mě tedy chutnala moc, poprvé jsem ochutnala krevetu. Zachutnala mi. Nepřijdu asi na chuť mušlím. Lososové carpacio bylo asi jediné, co mi nechutnalo. ale nebylo to vinou kuchaře a jeho přípravy, ale tím,. že na mne to bylo mastné a syrové ryby opravdu nemusím. Omlouvám se kuchaři, protože jistě udělal jídlo vynikající. Mořský vlk s kuskusem byla lahůdka. Dokonalá byla citronová omáčka. Ta mi chutnala moc. a oceňuji že nám šéfkuchař prozradil osobně recept. To bylo moc milé. Zlatým hřebem bylo Tiramisu. Musím říct, že  jsem si opravdu pochutnala. Oceňuji i práci pana managera, který se o nás celý večer staral naprosto vzorně. Byl pozorný, milý a pokud je takový i zbytek personálu, pak to nemá chybu. Podtrženo sečteno, své práci rozumí jak kuchař tak managment restaurace. Připravili nám opravdu skvělý večer. Restaurace jako taková je čisťounká, příjemná, dobře klimatizovaná. Ceny jsou trochu vyšší, ale myslím, že mají co nabídnout.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Burger-Evropská

Evropská 157/46 P6

-

1-2

-

Objednala jsem si Burger London: bulka, hovězí mleté maso, obloha, slanina, čedar, sázené vejce, smažená cibulka, medovo-hořčičná omáčka, hranolky, domácí tatarka. Začnu hranolky. Ty mne docela zklamaly. Nebyly sice vysloveně špatné a hodně dělal i dovoz že byly sice teplé ale nikoliv křupavé. Ale hitparáda moc nebyla. Tatarka domácí vynikající. A dostávám se j burgeru. Lidičky, funět budu ještě pozítří. Větší burger jsem neviděla. Nutno ale také dodat, že jsem jedla i málo lepších. Maso dost dobře ochucené, propečené, ale ne natolik, aby bylo vysušené, Vše co do něj dali, bylo dobré a v naprosto bombastickém množství. Zkrátka a dobře bylo to něco. Nevím jak vypadá provozovna, ale Burgery tedy umí! Vřele doporučuji 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Demínka Škrétova 1

Praha 2

1

2

2

16.6.2016 jsem byla poblíž a měla hlad. Co dělat, když je v cestě restaurace. Tak jsem vstoupila. Nekouřilo se, velké prostory, příjemné prostředí a velmi milá obsluha. Dala jsem si kachní roláda se zelím (červeným) a bramborovým knedlíkem. Co mě nadchlo byla domácí limonáda, kterou si dělají. Černý rybíz měl můj doprovod a já citronádu. Oboje skvělé. Kachna dobrá i fašírka v ní. Zelí dobře dochucené. Na oběd cena přiměřená. Není to ani moc z ruky, takže docela fajn místo na oběd.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Rychtáře Praha 6

-

4

-

Prostředí a obsluhu nemohu posoudit. Objednala jsem si do práce hovězí,křenovou omáčku, houskový knedlík a jako moučník pečené jablko na medu s čokoládou. Tak tím začnu. Přišlo mi k chuti jablko i čokoláda. Jednoduché snad nic se na tom nedalo zkazit. pastva pro oko žádná, ale na dovozu s tím ani moc nepočítám. S hlavním chodem to bylo o dost horší. Maso bylo vynikající, měkoučké dobré. Knedlík průměr ale totální propad a znechucení byla omáčka. Jednak byla nahořklá a jednak to vidělo křen leda v prášku a ještě přes síto. Umělá prášková chuť. Takže jsem snědla suché knedlíky a maso. Ale omáčka ať se na mě jak chtějí zlobí, byla pro mne nepoživatelná.  Možná jim dám v budoucnu šanci, ale moc bych na to nesázela.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Českých pánů

Vodičkova Praha 1

1*

1*

1*

Naprosto bez váhání a čistým svědomím plný počet! Prostředí, které mě naprosto nadchlo. Miluji sklepní prostory a tady je to naprosto, naprosto kouzelné. Obrovské avšak členité prostory, které nabízejí i spoustu možnosti i na soukromí i na větší společnost. Obsluha pozorná, milá, příjemná, profesionální. A dostávám se k jídlu. Nepřeplácaný jídelní lístek uspokojí každého. Talíře poctivě nahřáté. Má volba padla na klasickou svíčkovou se špekovými knedlíky. Jedla jsem lecos a leckde, ale tady to byla špička všech vrcholů. Omáčka lepší jak od maminky a knedlíky, které byly dokonalé a mohla bych je jíst i samotné. Byla jsem unesena! Kamarádka měla kuřecí maso v košilce s anglické slaniny. Šťavnaté kuřecí maso, dobře udělané brambory a vynikající šťáva. Vypadala stejně nadšeně jako já. Přistoupily jsme k zatěžkávacímu testu: dezertu. Na tom skončilo nadšení z nejedné kuchyně. Má volba byla jasná : prubířský kámen - livance s boruvkami a zakysankou. Protějšek zvolil vanilkovou zmrzlinu v krustě z pistaciovych oříšků a belgické čokolády. Ani tady mistr kuchařský nechybyl. Livance ač myslím ohříváné, chuťově velmi dobré a já si pochutnala. I kamarádka vypadala velmi spokojeně a jako milovnice čokolády přímo nadšeně . byl to velmi příjemný podvečer v krásném prostředí, s úžasnou obsluhou a skvělým jídlem. Takže plný počet si naprosto zaslouží!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Istambul Kebab

Seifertova

2

1*

1

Jeden z nejlepších kebabu. Poctiva porce. Hranolky ochucené, což nebývá časté. Obsluha milá, rychlá, šikovná. Opravdu jsem si pochutnala. A otevírací doba je víc než příznivá!
 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Noodle Time

Praha 7

-

4

-

 Dovoz domu, no.... jídlo přišlo skoro vařící. To jsou body nahoru. Baleno suprově. Hůlky zdarma k tomu. Je ale to klasická česká čína. Hafo (hodně) sojovky, nudle  docela fajn, ale že by to byla nějaká hitparáda. Omáčky je opravdu hodně. Maso jsem trochu hledala. Plus mínus průměr.
 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

DADAP

Českomoravská P8

1*

1

1

První rychlá návštěva a jsem naprosto okouzlena. Prostředí je krásné, čisté, uklidňující šumění vody.... Dala jsem si narychlo quiche a byl opravdu vynikající. Salát k tomu čerstvý a dobře ochucený /na mne trochu ostřejší/.  Obsluha byla velmi příjemná a pohotová. Rozhodně si tam přijdu oddychnout a užít si to.  Myslím, že je to super místo.
 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Rozvařilů Bílá Labuť

3

4

2

Tak jsem si zaskočila do Bílé Labutě. No... jedním slovem: znechucení, deprese... . Až jsem z toho dostala hlad. Takže jsem vyjela do 5 patra. Restaurace mi přišla zaplněná, tak jsem se usadila v zadní části - jídelně. Žádná děsná hitparáda, ale jídlo, co zasytí a neznechutí. Špíz kuřecí dobře ochucený, ale masíčko trochu vysušené. Ale potěšila mě bramborová kaše - NIKOLIV pytlíková ale opravdu bramborová. Najedla jsem se, účel jídlo splnilo. Jediné na čem bych opravdu trvala aby zapracovali, bylo nádobí. Že ho dostanu otlučené...dobře to ještě v jídelně vydýchám, ale abych měla sklenici ze dvou stran ozdobenou rtěnkou.... tak to už trochu znechutí.
 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Profesora

Jug.part. Praha 6

-

1

-

Kuřecí maso v hořčicovo-křenové omáčce, dušená rýže. Přiznám se, že nemohu posoudit interiér, ani obsluhu, ale objednala jsem si jídlo do práce. Křenovou omáčku miluju, ale setkávám se s ní málo. Tady byla vynikající. Dochucená na jedna. Mohlo by jí být trochu víc, ale to už by to bylo dokonalé. Rýže krásně lepkavá, jak jí mám ráda - aby se dala jíst i samotná. Byla opravdu skvělá.  Brilantně udělané kuřecí maso. Jedlá dobrá kůžička, nevysušené, měkké masíčko. Rozhodně kuchař umí. Na první pokus velmi dobrý výsledek!
 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Avant Garde Praha 6

1

1

1*

Zážitek z této restaurace je - jedním slovem šok.  Už při vstupu zjistíte, že jste v jiném levelu. Prostředí naprosto luxusní. Obsluha dokonalá v bílých rukavičkách. Už jen sledovat je, stojí za ten zážitek.  Degustační menu bylo úžasné. I když jsem samozřejmě neměla tušení na co se jaký příbor používá a mnohdy ani co jím ;-)  Ceny rozhodně nejsou pro českou obyčejnou klientelu.  Hodně mě mrzelo, že nebyl nabídnut klasický jídelní lístek, ale jen nabídka degustačních menu. Z nealko pouze voda Witel (za XXX,-Kč) Když už není v nabídce nealko, uvítala bych alespoň klasickou kohoutkovou vodu. Vzhledem ke zbytku cen bych to pokládala za slušnost. Alkohol nepiji, takže tohle mě hodně zamrzelo. Jídlo bylo vynikající a pro mne rozhodně  nezvyklé.  Ráda bych restauraci doporučila, ale pokud nemáte po kapsách alespoň čtyřmístný obnos, tak tam raději jen nakoukněte přes sklo. Při placení by Vás mohla ranit mrtvice.  Ale na hodně výjimečnou událost - jako třeba žádost o ruku a pod. je to jako stvořené.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Restaurace OHRADA

Praha 3

1

2

2

Konečně jsem se tam dohrabala. Polední menu a provoz lecos napoví. Udivuje mě, že restaurace je přes poledne prázdná. Obsluha je příjemná a ochotná. Dala jsem si klasiku "svíčkovou". Omáčka - bezchybná a vynikající. dochucení se blížilo dokonalosti a konzistence za jedna. (myšleno školní 1!) Maso měkké ale moc mě nenadchlo chuťově. Knedlíky ohřívané v mikrovlnce - na což jsem fakt už alergická. Copak je takový problém hodit je postaru na pařák? Okraj než jsem se dostala k poslednímu tvrdý jak šutr. Ale jinak chuťově nebyly špatné. Takže plus mínus průměr. Pokud se tam ještě dostanu třeba ještě posunu body výš.  Ceny jsou vyšší průměr, ale porce je velká.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Jo´s

Malostranské náměstí 7, Malá Strana, Praha Malostranské náměstí 7PragueCzech Republic

1

1

1

Bez rozpaků a váhání dávám 5! A stojím si za tím. Prostředí  útulné, dostatek soukromí. Obsluha by mohla učit mnohé kolegy. Ochota, úsměv, zájem. Absolutně bez jakékoliv výtky. Obsluhoval mladý muž a slečna a zastupovali se operativně. A dostávám se k jídlu. Grilovaná vepřová panenka plněná sušenými rajčaty s mozarellou vynikající. Jemná měkoučká! Hovězí burger se slaninou, čedarem, domácím kečupem, cibulovým chutney a baby špenátem. Nejedla jsem lepší! Chatney vynikající. Farmářské hranolky a gratinované brambory - báseň. Vrcholem byl jablečný závin jako od babičky a skvělé osvěžující ananasové taštičky s krémem z maskarpone, čerstvými jahodami. To byla pro mne bomba večera. Jednoduché, lehké. Nemohu vytknout snad nic. Byla jsem podvečerem uchvácena.
Chtěla bych ještě vyzdvihnout maličkost. Cherry rajčata byla připravena na stonku - tak jak si myslím že je to nejlepší, ale málokde jsem se s tím setkala.  Díky mistru kuchaři a personálu. Jste báječní

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Plachta

Praha 5 - Smíchov

1

1 / 1 / 5

PŘEDKRM

HLAVNÍ CHOD

MOUČNÍK

2

Jak popsat dnešní zážitek? Nadšení, ochladnutí, zklamání. Tak zacnu příchodem. Prostředí pro mne TOP. Miluji cihlové stěny, sklepní prostředí. Byla jsem unesena. Jako předkrm jsem si dala kachní paštiku s cibulovou marmeládou. Marmeláda byla extáze. Nevím, zda je kuchař kouzelník, nebo ji někde sehnal, ale byla skvělá. Stejně tak paštika. Byla jsem spokojená. Košík minirizecku s dipem, mackane brambory s cibulkou a petrzelkou - řízečky byly velmi dobré, dip nebyl. V jídelním listku by měl být uveden jasně jako něco, co se musí objednat zvlášť. Pljeskavica z teleciho a jehněčího masa s ajvarem, hranolkami a tatarskou omáčkou. Maso dobré, hranolky vynikající stejně jako ajvar a tatarská. Obsluha - zvláště mladý muž, byl příjemný ochotný a usměvavý. Zájem obsluhy trochu vázl co se týká rychlosti. Slečna měla trochu víc starosti s kamaradkami u baru než se zákazníky. Ale budiž.
Totální rozčarování a srážka bodů přišla s moučníkem. Domácí livace s karamelizovanymi jablky, se skořici a medovou pomerančovou zakysanou smetanou. Domácí nevím zda byly ale rozhodně nebyly čerstvé. A pokud jsem na něco vysazena je to ohřívání palacinek, livancu apod v mikrovlnce. Díky tomu jsem žvýkala gumové těsto, skoro studené. Co mě vysloveně rozesmalo ač to k smíchu nebylo byla dekorace : PŮLKA mého milovaného žlutého ovoce - židovské třesně - physalis. Nikde jsem neviděla, že by se dávala půlka. Možná to byl umělecký záměr, co jsem nepochopila. A tak celkem suma sumarum: něco super, něco zklamání a zapracovat na rychlosti obsluhy. Zvláště když je v restauraci uz prázdno.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pizza z Pece Praha 7

3

3

3

Jsem na rozpacích. Měla jsem hlad, vlezla do prvního co mi vstoupilo do cesty. Pominu, že pizza byla studená a ingredience na ní ledové. Těsto bylo dobré když pominu teplotu. Ale pizza byla kompletně zasypána eidamem. Doslova. Na to že to byla ŠPENÁTOVÁ - špenátu poskrovnu, eidamu vagón! Jíst se to dalo, ale odvaz to nebyl.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Delmart

1

1

1

Superlativy!!! Čerstvou zeleninu, vyberete si na co máte chuť a náladu. Nemusíte si to doma pracně krájet! Dokonalosti snad nechybí nic. Cena je v poměru kvalita -cena naprosto bez připomínek! Obsluha je milá a vstřícna. Tohle místo jsem si zamilovala. Saláty, zákusky, všechno vynikající.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Zdravá Jídelna Hostivař

1

1

1

Klidné utulne místo na vylet a relax. Ochutnala jsem quiche a byly vynikající. Necekejte nějaké nobl prostředí nebo kuchyň, ale nefalsovanou domácí kuchyni s velmi milou obsluhou a malinovkou. Kromě toho je zde mnoho domácích pochutin. Mám slabost pro podniky, které dávají šanci postiženým a toto je jeden z nich. Velmi příjemně strávené odpoledne.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kavárna Hlavní nádraží historická budova

   Café Coffee Day

 

1

1

1

Kavárna na hlavním nádraží v historické budově. Takže romantika a příjemné prostředí. Pro mne zvláště proto, že tu není tolik lidí jak v hale. Velmi Oceňuji domácí limonády, domácí šlehačku, a velmi příjemnou obsluhu. Pohodička v rámci čekání na vlak.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U pramene Praha 6

1

1

1

Tak to je skutečně překvapení. Hezký prostorná restaurace s oddělenými nekuřáky. Příjemná usměvavá číšnice a hbitý kolega. Než jsem se otočila měla jsem na stole pití - nefalsovanou domaci malinovku s malinami a citronkem. Vzápětí u mě přistála znojemská. Lidičky, kdybych se nebála, že mi kuchař vrazi facku, tak mu snad jdu dat pusu. Vynikající křehké maso co se rozpadalo, skvěle ochucená omáčka, rýže akorát.... Chuťové buňky se teteli blahem. Pokud takhle vymazli kuchař poledni menu, tak by mě zajímalo, co udělá s klasickým měnu. Za mě doporučuji!!!!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Sympfonie

Jídelna hotel Olšanka

1

3

2

Byla jsem v té části kde je jídelna. Výběr docela slušný, hezké čisté prostředí. Dá se s pitím a salatkem najíst za 100kc - což je milé. Je bohatý výběr salátů, zakusku.... Zkratka vybrat si muze každý . jídlo jako takove mě ale nenadchlo. Taková školní stravovna. Kaše co ještě z talíře mává pytlíku, ve kterém byla uskladněna, špiz opravdu v chudé variantě bez barvy chuti a díky bohu i bez zápachu. Takže na rychle zahnáni hladu jo, ale hýčkat si bříško a chuťové buňky asi ne.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Tlustá Koala

Praha 1

1

1

1

Myslím, že neprávem zapadla a opomenuta hospůdka. Prostory má veliké stejně jako potenciál. Narazily jsme na ní náhodou. Prostředí se mi moc líbí. Je to útulné prostředí. Ačkoliv jsme si sedly do "kuřáků" vzduchotechnika je tady na úrovni. Nebyly jsme uzenky a ani za dobu pobytu jsme nic necitily. Jídlo bylo vynikající. Domácí kuřecí roláda, bramborová kaše a cibulová marmeláda. Ta mě hodně dostala. Opravdu vynikající! Kaše z opravdových brambor, žádná pytlíková ludra. Obsluha je velmi příjemná a všímavá. Ve snaze najít alespoň něco negativního jsem přejela i prstem po rámečku obrazu a hádejte! Čisto! Nikde ani smitko. Odcházíme velmi spokojeny!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Coffe No54tu

Praha 3

1

2

2

Je to nová moderní a čistá nekuřácká kavárna. Už to je sympatické. Obsluha je příjemná, snad by prospělo trochu pružnosti, ale kavárna působí celkově uklidňujícím dojmem, takže se i pomalejší obsluha dá snést v pohodě. Kávu nepiju, ale čaje dělají výborné a servírují příkladně. Pro mne minus jsou ceny. Čaj za 43 a RAW dort za 85 je poměrně dost. I když jsou vynikající.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Na Cibulkách Praha 3

3

0

3

 

Vstoupila jsem, protože nápisu u dveří jsem rozuměla špatně. Já to pochopila, že mohu jít na pozdní oběd. Číšník mě vyvedl z omylu slovy, že vaří jen do 15 hodin. Věta oznamovací a skoro s výrazem "jak to že to nevíte?" Takže nemám co hodnotit. A popravdě ani nevím, zda chci. Dám jim klidně ještě šanci, ale až mi jasně řeknou, kdy se mohu jít najíst. Těšila jsem se tam .... ale je mi líto. FOTO přikládám jako důkaz. Myslím, že tabule byla jasná a  stála na viditelném místě hned vedle vchodu.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Vinohradský parlament

2

2

2

Pro mne zklamání. Začnu jidlem. Na smaženém sýru se nedá moc zkazit. Byl dobrý, tatarka domácí - vynikajici. Dlouho jsem přemýšlela co mi na obyčejných stouchanych bramborách vadí...PEPŘ. Chutnalo to trochu jako bramborový salát co jsme si dávali se dvěma rohlíky za totáče na stojaka. Ale budiž. Je to věc chuti. Z nabídky a z  toho jak se tvářili strávnici kolem kuchyň asi nebude špatná. Nabídka českých jídel je pestrá.
Prostory jako takové.... mě přijdou neosobní a přeplněné. Pocítila jsem to hlavně tehdy, když mi byl vykázán stůl vedle přípravného pultu v prvním patře. Nejen že se vedle mě pokládali zbytky od oběda ostatních zákazníků, ale měla jsem možnost vidět jak se nakládá s příbory, vyslechla jsem i soukromé konverzace číšníků mimo jiné o tom jak se jim potí ....pozadí. Nevím zda to chci zrovna u oběda slyšet. Na druhou stranu všechna čest, jak to profesionálně a ve vší slušnosti zvládají. Přes poledne je tam neskutečně živo. Ale tím méně mi to připomíná klidnou oázu na oběd. Spíš fofr jídelnu. Mám zkratka rozporuplné pocity. Nemám v úmyslu zážitek zopakovat. Pokud mohu poradit, uberte dva stoly v 1.patře. Není nic příjemného sedět vedle pracovního pultu, kde se bouchá šuplíky, chrastí příbory a rozebírají se osypky na zadku.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Sládečků Praha 3

2

1

2

Jídlo vynikající. Jak někde vidím sušená rajčata neodolám. Vepřové maso bylo šťavnaté, jemné, velmi dobrá mozarella. Celkové dochucení vynikající. Hranolky nevím odkud berou ale neměli chybu. Trochu mi vadí uspořádání stolů, které je teď sice moderní, ale ubírá soukromí. Jinak je tam cisto, obsluha příjemná. Za mě opravdu dobrá restaurace.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Prima Bašta Galerie Harfa

3

2

3

Klasika české kuchyně, obsluha bez výrazu. Dala jsem si  jsem si bramboráčky s uzeným a se zelím. Mile překvapilo. dalo se jíst a nejen to, bylo to i chutné. Nebyla to kdo ví jaká bomba, ale na příjemné naplnění bříška akorát. Zelí dobře dochucené, křupavé bramboráčky. Nemám důvod ke stížnostem. Asi bych uvítala milejší obsluhu, ale holt "jen"  vydává jídlo hladovým a znaveným

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Capua Praha 7

1

1

1

Dlouho jasem chodila kolem, až jsem to zkratka zkusila. Milá usmevava a profi obsluha. Jídelní lístek není preplacany. Chuťově byla jídlo dobré, trošku slanější, ale ne "nejedle". Dobrý předkrmik s čerstvým chlebikem, dobře ochucené maslicko. K masu dodali souběžně steakovy nůž, což není vždy pravidlo (ač by mělo být). Takže jsem spokojena. Neomamená, ale příjemně nasycená.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Topolů  Praha 6

2

3

2

Tesila jsem se na civabcici, ale došlo. Jak jinak. Tak jsem si dala klasiku - knedlo vepřo. Špatné to nebylo, ale jedla jsem lepší. Trochu mě zklamalo, že pití mi bylo dodáno až po upomínce, když jsem měla skoro snědeno. Obsluha se snaží, je docela příjemná. Takže závěr věci je, že pecka to nebyla, ale dalo se.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Gold chicken Zlaté kuře

1

1

1

Nově otevřena jídelna s mezinárodním personálem. Frčí tam česká kuchyně svickovou počínaje, nechybí ani zelí knedlík. Já začala dnes rizkem, ale protože jsem chtěla jen na chuť poprosila jsem jen o zeleninovou přílohu. Bylo mi s úsměvem vyhověno. Jídlo dobré, salát vynikající tak jak ho mám ráda. Kéž jim to vydrží a rozvíjejí se. Ceny jsou příjemné a na oběd ideální.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Golden Pacifik cafe

OC Butovice

1

1

2

Za mě super zážitek. Jen bych asi doporučila jízdenku na sladké/slané. Dortiky mají moc dobré a nápadité. Ač tam byly děti, byl poměrně klid. Obsluha je velmi milá a ochotná. Vláčky přispívaly dámy plynule, takže jsme po 4 vláčku dobrot byly nuceny zvednout červenou plácačku a vlakový posun zastavit. Doporučuji milovníkům železnic a dětem (i těm s dospěláckým tělem a dětskou duší).

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Selská Bašta OC Butovice

3

3

3

Klasická jidelna. Musím pochvalit maso. Měkké, rozsypavajici se, trochu vysušené. Ale na jídelnu to neni špatné. Dobře dochucení s estetikou si moc hlavu nelamou, ale u jídelny to ani moc nečekám. Uvítám, ale nečekám. Takže, jako "zastávka pro cestovatele" a strážníky co uvítají českou kuchyň ... proč ne. Klidně.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Chodovská Tvrz

1

1

1

Prostředí je velmi pěkné a čisté. Obsluha je abnormálně milá, příjemná, ochotná a pozorná - evidentně dle přízvuku z východu. Ale to je mi jedno! Jídlo absolutně jednička. Kuře na paprice s rýží velmi dobré, kuře měkké a šťavnaté, omáčka dochucená na jedničku. Kuřecí prsa v jogurtové marinade s americkými bramborami - na jedna s hvězdičkou. Tu jim ubírám za kupovanou tatarku, ale vzápětí přidávám za palačinku, která neměla chybu. Domácí šlehačku jim odpustím, protože celkově to bylo velmi, velmi příjemné posezení s milou obsluhou, a skvělým jidlem.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Mr.Hot dog Praha 7

2

1

1

Musím říct, že je to míle prekvapko. Párek, rohlík, zelí...skvělé dochucení. Pod názvem "naše hořčice" se opravdu ukrývalo něco co neznám, ale bylo moc dobré. V ochutnavkach budu i v budoucnu pokračovat. Rozhodne mají nakročino dobře. Obsluha je mila, pozorná ochotná. Na malé bistro v zastrcene uličce má velký potenciál. Super mládenci! Jen tak dál!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Café Coffee Day

Hl.nádr.Praha

2

1

1

Kavárna na hlavním nádraží v historické budově. Takže romantika a příjemné prostředí. Pro mne zvláště proto, že tu není tolik lidí jak v hale. Velmi Oceňuji domácí limonády, domácí šlehačku, a velmi příjemnou obsluhu. Pro mne pohodička v rámci čekání na vlak.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Pětníka Praha 6

3

2

2

 

Příjemná restaurace na poledni oběd stvořena s rychlou a příjemnou osluhou. Jídlo přede mnou přistálo ani jsem nemrkla. Porce víc než dostačující. Ochucení masa, výpeku i špenátu velmi uspokojující. Knedlíky rovněž. Odcházela jsem rychle a spokojeně.

 

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

My Way doner Cebab

?

1

?

Máje hlad a hlavně chuť na kebab, rozhodla jsem se ho objednat přes jednoho dovozce jídel. Myslím, že je to jeden z nejlepších ne-li nejlepší kebab co jsem jedla. Maso nevysušené, hodně zeleniny, omáčky i sýra. Chuťově - absolutní spokojenost. Rozhodně doporučuji.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hostinec na Kamýku

1

1

1

Tak toto byl opravdu super zážitek. Prostředí je velmi příjemné. Personál je velmi milý. Slečna, která tam byla dle svých slov velmi kratce zaměstnána byla milá a šikovná. A nyní k jídlu. Domácí limonáda - ze sirupu, ale byla dobrá. Jidlo-famozni. Tatarská omáčka domácí, z hamburgeru voněl grill a chuťově byl vynikající. Grilování zelenina bez chyby. Zlatý hřeb ale jsou hranolky! Lidičky, domácí vynikající, úžasné!!!! Musím říci, že tady jsme narazily na profesionální přístup, skvělou kuchyň a příjemné prostředí. Tak co víc si na volné sobotní odpoledne přát. Doporučuji.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Restaurace VÁCLAV  Praha 6

1

1

1

Příjemné překvapení. Nenápadná suterenni restaurace. Krásné klenuté stropy, surové kameny na stěnách... Přesně jak to mám ráda. Obsluha v podobě mladé usměvavé slečny byla velmi příjemná. Slečna byla pozorná a milá. A teď se dostávám k tomu co nás do restaurací vede. JIDLO! Kuřecí steak s grilovanou cuketou a smetanovými brambory. Steak bylo na kuřecí maso šťavnatý a skvěle ochucený. Brambory se smetanou vynikající. Peckou byl vepřový steak v marinádě z tradičních českých bylinek opečený brambor a tatarska omáčka. Vepřové se rozplývalo a to v čem to kuchař naložil bylo vynikající. Bylinky a cítila jsem tam měď nebo pivo, nebo oboje....nejsem odborník, ale bylo to zkratka úžasné. Tatarská omáčka domácí také s bylinkami. Neodolaly jsme a ve snaze alespoň na něčem nachytat tvůrce těch dobrot, objednaly jsme palačinky. Borůvková zavařenina skvělá stejně jako vanilkova zmrzlina. Takže za mě vřele doporučuji. Prostředí je čisté, nikde prach a dvacet bodů dávám ....to nejlepší na konec....za to z je restaurace nekuřácká! Skvělá práce!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Dashů klánovice

1

2

2

Restaurace hned vedle nádraží Klánovice. Poloha ideální. Velká zahrádka, ale vzhledem k sezóně kolařů jsme zvolily vnitřek. Čisto, utulno, žádné preplacane stěny. Obsluha velmi příjemná a rychlá. Víkendové menu do 15 hodin je také příjemné. Vybrat je z čeho. Jídlo...velmi, ale opravdu velmi dobra domácí tatarská omáčka, nepřesmažene hranolky, pravá dobrá bramborová kaše,buckova rolada. Jsme spokojený a určité se vrátime a doporučuji. Skvěle zakončení výletů.
Ještě sladká tečka strudl. Domácí šlehačka! Palec nahoru. Pochutnala jsem si a zrelaxovala. A ještě mi hrálo moje oblíbené radio Blaník!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Tom´s Burger Praha 1 Hybernská

3

2

3

Co se týká jídla, nemám námitek. Hranolky dobré, tatarka s červenou cibulkou domácí - vynikající, burger super. Prostředí je takové sporné. Je tam přiměřeně čisto, ale je to taková ....hospoda předělaná na burgrárnu. Ale nic proti. Číšník je příjemný, jídlo je na stole rychle. Pak jsme se ale už obsluhy nedočkaly. Ačkoliv jsem měla docela chuť na churros, tak jsem to vzdala. Číšník se dál už nezajímal o to, zda ještě něco chceme a tak když jsme se konečně dočkaly, tak jsme raději zaplatily.  I když burger mi skutečně chutnal moc, tak ještě nějaké chybičky bych doladila. Ale... rozhodně skvěla cesta - jen neusnout na popularitě.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Guston Praha 3

3

3

5

Jako bývalého auditora mě učili, že mám nejdřív pochvalit. Tak to bude potíž. Dobře... Vynikající majonéza, měkká šťavnatá panenka, dobrý výběr nealko pití.
Potud končí to dobré. Pokud by hodnocení mělo být závislé na obsluze.....tak 0. Dlouho se mi nestalo abych byla tak nakloněna k odchodu před konzumaci. Příchod 12:55. Jídelní lístek dodán 13:05. Po té v 13:15 objednávka a to jak jídla tak piti. Pití opět po dalším čekání cca 10 minut. Jídlo dodáno na stůl BEZ příborů 13:50. Mezitím jsme mohly pozorovat zmatene pobihani, kdy se hledali konzumenti polévky, i jídla, hosté si sami hledali příbory.... Zkratka zážitek. Alespoň jsme se s vedlejším stolem zasmali. Jídlo jako takove bylo sporné. Hamburger byl téměř studený, stejně jako opečené brambory. Čím víc jsem se rozhlížel a sledovala v čem se podávají příbory tím víc jsem docházela k závěru, že není výzdoba nějakým záměrem, ale zkrátka cesta, jak nejlevněji zařídit a vést restauraci. Utřit prach by taky neuškodilo. Denní menicko jsem pokládala za vstřícný krok pracujícím, aby se mohli rychle najíst a ne aby se to stalo zážitkem "na čekané"
Zkratka když to sečtu, odečtu, vynásobím a vydělím tak jsem velmi zklamana. Obsluhu omlouvá snad jen to, že bere prášky na nervy, nebo je tu první den. Denní menicko je reklamovano s dezertem, ale v odpověď na dotaz zákazníka ho "nepodavaji" Objednali jsme si tedy naivně a v dobre vůli dezert ze stálého listku.
14:05 objednávka dezertů. 14:35 stále čekáme. Jsem člověk trpělivý a mám dovolenou. Ale co je moc je moc.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Naše Hospoda Na růžku Praha 5

2

2

2

Velmi dobrá pozice hospůdky. Je malá ale čistá a útulna v době oběda nekuřácká! Obsluha je rychlá.....téměř rychlosti světla objednávka, vzápětí pití, vzápětí jídlo...ani jsem se nestihla rozkoukat. Obsluha se starala vzorně a bleskově a ještě stihla být milá. Co se týká jídla, na poledni menu nemám námitek. Byla jsem potěšena malými růžičkami květáku i chuti sosíku u kuřecí rolady. Bylo vidět, že to přes poledne je velmi frekventované místo a nedivim se. Takže já byla spokojena, nasycená a v bříšku jako v pokojičku. Na rychlý oběd skvělá volba!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Študáka Praha 3

2

3

2

Hospůdka... Začnu pozitivy: je tam čisto byla jen tam mimo večerní provoz, takže bylo i dýchatelno. Nepochybuji že večer je to větší masakr. Obsluha je jak jing a jang. Číšník velmi příjemný, usměvavý, komunikativní, pozorný. Číšnice sotva odpoví na pozdrav a úsměv by ji nejspíš přivodil křeč. Dala jsem si špíz kuřecí s kroketami a tatarkou. Na zaplacnuti hladu proč ne, ale extáze pro chuťové buňky to rozhodne nebyla. Jehla nebyla nijak chráněna, takže méně pozorný nebo hladovější zákazník by si spalil prsty. Špiz byl takový...o ničem. Maso nebylo nijak ochucene a kdyby mi sem tam nezastával v krku pepř řekla bych že je to čisté maso bez čehokoliv. Šťávy bylo tolik, že se krapet "rozpustily" krokety. Tatarská normál kupovaná - žadný zázrak. Takže souhrn: jíst se tam dá, hotovky mají možná vymazlenější. Za mě průměrná pohoda.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Motoburger Praha 7

1

3

2

Hovězí chese burger, domácí hranolky. Asi jsem očekávala víc po všech recenzích. Hranolky byly chuťově moc dobré, ale jaksi smažené dopředu takže vlažné. Ale chutnaly mi. Asi se ze mě nestane milovnik burgeru. Nic, z čeho bych se prosadila na zadek. Vynikající byla bulka. Maso...takové lepší mleté, tatarská mě nezaujala vůbec. Přišla mi mdlá a bez chuti. Zato v omáčce v burgeru se vyskotačilo chilli. Asi už nebudu v tomto směru experimentovat. Zůstanu u mě
známých kuchyní. Obsluha je milá a rychlá

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U pramene Praha 6

1

1

1

Tak to je skutečně překvapení. Hezký prostorná restaurace s oddělenými nekuřáky. Příjemná usměvavá číšnice a hbitý kolega. Než jsem se otočila měla jsem na stole pití - nefalsovanou domaci malinovku s malinami a citronkem. Vzápětí u mě přistála znojemská. Lidičky, kdybych se nebála, že mi kuchař vrazi facku, tak mu snad jdu dat pusu. Vynikající křehké maso co se rozpadalo, skvěle ochucená omáčka, rýže akorát.... Chuťové buňky se teteli blahem. Pokud takhle vymazli kuchař poledni menu, tak by mě zajímalo, co udělá s klasickým měnu. Za mě doporučuji!!!!

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hybernia

Praha 1

1-

Kvůli nedostatku soukromí

1

1

Tak...čímpak bych začala... Důsledné rozdělení kuřáků a nekuřaku mě vždy potěší. nakoukla jsem i na zahrádku a moc se mi líbila. Nicméně zůstali jsme uvnitř. Číšník si nás všiml hned vzápětí. K pití jsem si vybrala malinovku, ale ta mne trochu zklamala. Pro mne mdlá. Ale jedeme dál. Vepřový špiz, kuřecí špiz s bramborovou kaši. Vepřové maso bylo šťavnaté a velmi dobré. Porce jak pro dřevorubce. To samé kuřecí maso. Šťavnaté, dobře ochucené. Mám pocit, že jsem tam cítila medovou marinadu, ale nejsem si tím jistá. Zkratka to bylo vynikající. Kaše klasika. Vynikající byl dip - krenovy a ještě jeden nevím jaký. Oba skvělé. Bomba přišla v podobě zákusku. Rakvicka se šlehačkou-Domaci, žádný sprejovy nesmysl. A..jablko v županu s vanilkovou omáčkou. Extáze! Omáčka excelentní. Kdybych nebyla ve společnosti nejspíš bych talíř i vylizala. Obsluha byla velmi pozorna, příjemná a rychlá. V podstatě krom limonády nemám co vytknout. Rozhodne doporučuji!!! Jooo a malém bych zapomněla: ve snaze alespoň něco najít jsme zkontrolovali i prach vedle vyfocenych květináču a hadejte!? Ano i vtom Hybernia prošla! Bez smitka! Obdivuhodné!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Radava Praha 7

1

1

2

Velmi míle překvapení. Jezdim kolem poměrně dlouho. Dnes jsem byla nedaleko v bance a tak jsem si řekla je čas na oběd. Neprohloupila jsem. Číšník, poměrně příjemný pán přijal objednávku, ale vypadal chudák u toho, jako by měl dostat infarkt. V restaurací skoro nikdo nebyl, tak nevím odkud kam běžel. Ale byl příjemný. Jídlo jsem si dala z menicka. Marinovana vepřová kotleta s hranolky, tatarku, okurkovy salát a dezert. Maso měkké šťavnaté na výborně naložené. Opravdu vynikající. Hranolky klasika moje oblíbené hubene. Tatrka buď domácí, nebo opravdu výrobci šli do sebe. Jednoduché jídlo, ale pochutnala jsem si. Okurkovy salát byl na mne mdlý, ale oceňuji že tam nebyla tuna pepře. Osvěžil. Jedinou vytzku mám k zakusku. Bylo tam víc kypriciho prášku než cukru. Suchý že se skoro prášilo od pusy a bez chuti. Ale protože jasem měla i bez něj v bříšku ráj, odpoustim jim. Takže:doporučuji!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Nádražní – Praha Libeň

3

2

3

Lepší průměr. Dobře, rozepíšu se. Klasická třetí - čtvrtá cenovka. Nádražní restaurace co umí nasytit, nicméně nemůžete očekávat kulinářské zážitky. Obsluha je složena z mladých dívek, které sem tam nevi, která bije, protože je objednávkou rušíte od zábavy se štamgasty. Ale to k této kategorii restaurací patří. Jsou příjemné a nehazi vám talíře do klína. Jsem skromná. Jídlo jako takové se snaží vypadat velmi civilizovaně, i když jde o klasiku. Chuťově není špatné. Na rychlý oběd při čekání na vlak...proč ne. Jen s hlukem je třeba se vyrovnat, ten je opravdu hospodský. Co mě ale vysloveně zklamalo byla domácí limonáda. Jednak mi ani neřekli jaká je a jednak byla bez nějaké výrazné chuti. Takže tu ne!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pivnice Hlávkův Dvůr

www.hlavkuvdvur.cz

1

1

1

Milé překvapilo. Klasika znojemská a domácí jahodová limonáda. Limonáda dobrá, nic nemohu vytknout. Trochu umělá, ale dobrá. Znojemská - lidičky, vynikající byl i špek, kterým byla pečeně prošpikovana - křehká dobrá, knedlík si troufam říci domácí-zadna kupovná ludra z marketu. (Nebo dobrý dodavatel). Omáčka vymazlena a dobrá. Obsluha je tu příjemná, rychlá a vstricna. Prostředí je příjemné čiste. Zahrádka potěšila a skýtá slušné zázemí. Možná bych trochu utlumila rádio, ale to je věc vkusu. Takže doporučuji. Jsem spokojena a v bříšku jako v pokojičku.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Rebellion Jeseniova Praha 3

2

2

1

Dnes jsem navštívila Španělský večer. Musím říci, že se mi tématický večer moc líbil. Od všeho se ochutnalo tak akorát a bylo to dobré.  Asi nejvíc mi chutnala Polévka a Krém - Crema Catalana.  Ale nemám absolutně námitky proti ničemu, co mi bylo předloženo. Líbil se mi přístup pana "šéfa" který obejde všechny stoly a promluví s každým návštěvníkem, stejně tak hostující kuchař. To je velmi příjemné. Obsluha je milá a usměvavá. Přes poledne se nekouří, ale jinak je to kuřácká restaurace a to mi trochu kazí dojem. Poprvé v životě jsem také ochutnala mořské plody - chobotničky, a škeble. (nejsem odborník, pojmenovávám to lidově) Pravda je, že chobotničky mi moc nechutnaly ale nikoliv díky úpravě, ale díky mému osobnímu postoji k těmto potvůrkám. Škeble mi zase naopak celkem chutnaly. Podtrženo sečteno, ještě si přijdu na normální jídlo a myslím, že bodově mají našlápnuto hodně dobře. Těším se na další tématický večer. Jo a co se týká posledního obrázku, tam byl sýr s medem - velmi zajímavá a velmi chutná kombinace, ale než jsem to stihla vyfotit, vyhrála moje mlsota a obsah misky byl zblajznut!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 104509
Měsíc: 3173
Den: 52